MENÜ
Sun Island :)    /Olcsó Fodrászat/
Sok Szeretettel várlak/várunk akár honlapunkon akár szalonunkban.:)Minden héten új AKCIÓK:)
 Ha kérdésed van kérdezz nyugodtan mindenre válaszolok :)
Gyere bátran! Garantált szépség :)  

 

Bechamné után Katie Holmes a színésznő is pontosan tudja, hogy a bubi frizuramilyen pompásan keresztezi az arcát. A "bubi frizura" nem, csak hogy örökzöld viselet, de a hajtrendek között is abszolút befutó az idei szezonban. Egy jól eltalált fazon, neked is remekül áll majd, ráadásul bármilyen alkalomra gyorsan formázható. A telt frufruval és a lépcsőzetes formával mindenkit lehengerelsz majd. Ha tehát Te is ilyen izgalmas frizurát szeretnél, akkor szárítsd a hajad egy körkefével szárazra. Majd a hajvégeidet egyenesítsd ki hajegyenesítővel és permetezz rá csillám sprayt. Ennél a fazonnál elengedhetetlen a ragyogás.

 

 

 

őszülés

Mindenki szeretné elkerülni az őszülést. Van aki már iskolai évei alatt is elkezd őszülni, de van aki még 50 éves korára sem ősz. Szakértők szerint az őszülés 70 éves kor után következik be, de férfiaknál 30éves kor is elfogadott. Az őszülést a csökkenő melanin termelődés okozza. Hajunk először csak szürkévé válik, de ahogy a melanin termelés megszűnik, úgy kifehéredik. Később nem csak a melanociták termelése, hanem a keratinociták működése is leáll, ilyenkor hullik ki az emberek haja.

Mit tehetünk ellene? Semmit, mert ez egy természetes folyamat. Késleltethetjük a stressz mentes életmóddal.

 

 

 

 

A nők már időtlen idők óta törődnek hajuk ápolásával, szépségük megőrzésével. Olyan növényeket használtak hajuk ápolására, amelyek a mai napig megtalálhatóak közvetlen környezetünkben. Házi festékanyagokat alkalmaztak. Például: Nagyon erős teát főztek a zöld dió héjából és leveléből, az őszülő asszonyok ezzel sötétítették hajukat. Sötétbarna hajfestéket is készítettek a dió zöld részeiből, illetve manapság is ezt az anyagot használják fel napozóolajok készítésénél. Használtak még hajfestéshez: hagymalevelet, vadkörte vagy vadalma héját, gubacsot, szőkítéshez pedig kamillát. Hajuk fényesítésére ecetes öblítővizet használtak. Száraz hajra kakukkfű főzetet készítettek, valamint tojásságra pakolást csináltak. Hajrögzítőnek sört csöpögtettek a megmosott hajukra. Nagyi trükkjei már a múlté, inkább ne kísérletezzünk velük. Használjunk inkább olyan termékeket, amelyek gondosan kikísérletezettek és megbízhatóak.

 

 

 

hajhullás

Napjainkban az egyik leggyakoribb gond, a hajhullás.

Sajnos sokunkat érint a hajhullás és a kopaszság. A hajhullásnak elég sok tényezője lehet. A legfőbb ok a stressz, a gátlásosság, a kisebbségi érzés, és az önmarcangolás. A lelki problémák megoldásához belső egyensúlyt kell teremteni. A hajhullás nem csak lelki gondok miatt alakulhat ki, hanem utalhat valamiféle belső szervi elváltozásra is. Kóros hajhullásról akkor beszélhetünk, ha meghaladja az egészséges napi 40-50et, vagy foltos hajhullás lép fel. Ebben az esetben keressük fel orvosunkat. Kisebb hajhullás esetére vannak nagyon jó gyógyteakészítmények. A megelőzés érdekében naponta minden irányba fésüljük hajunkat, akkor fokozódik a fejbőr vérkeringése, és ez által csökken a hajhullás, valamint ügyeljünk szervezetünk vitamin ellátására és rendszeres salaktalanítására.

 

 


 

Szavazás

Drágának tartod a fodrászokat?
Nem
Igen
Talán
Asztali nézet